Museum Het Schip
Oostzaanstraat 45
Amsterdam

Auto | Vanaf Ringweg West A10 neemt u de afslag S102, richting Westerpark. U rijdt de Transformatorweg uit, onder het viaduct door komt u op de Spaarndammerdijk. Bij de stoplichten waar u aan de overkant een BP benzine station ziet gaat u rechtsaf Oostzaanstraat in, dan rechtsaf Hembrugstraat, dan linksaf Zaanstraat naar Oostzaanstraat 45.

U kunt ook via de Houtmankade, Spaarndammerstraat, Assendelftstraat en Zaanstraat naar de Oostzaanstraat 45.

Openbaar vervoer | Vanaf Centraal Station neemt u Bus 22 richting Station Sloterdijk. U loopt de Oostzaanstraat in tot nummer 45 in ongeveer 4 minuten. Daar staan vlaggen van Museum Het Schip bij de ingang. Let op: bouwwerkzaamheden (zie onder)

Vanaf Station Sloterdijk (bushalte beneden) neemt u bus 22, U loopt de Oostzaanstraat in. U loopt door de Oostzaanstraat langs Het Schip tot de ingang op nummer 45 in ongeveer 4 minuten.

Er zijn bouwwerkzaamheden in de buurt. Voor actueel nieuws over openbaar vervoer: Reisadvies.

Vanwege deze bouwwerkzaamheden is op dit moment de makkelijkste manier om in de buurt van het Schip te komen via het Haarlemmerplein (tramlijn 3, bus 18 of 21). Vanaf daar lopen door het Westerpark naar de Oostzaanstraat. Een andere mogelijkheid is bus 48 vanaf het CS, deze stopt aan de Archangelweg (Houthavens). Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Schip.

Te voet | Museum Het Schip is ongeveer een half uur lopen vanaf het Centraal Station, via de Haarlemmerstraat / Haarlemmerdijk. Tien minuten lopen vanaf de halte van tramlijn 3 bij de Haarlemmerpoort . Daar kunt u ook aan de overzijde van de halte overstappen op bus 22 en uitstappen op halte Novazemblastraat.

Google maps | Grotere kaart weergeven