WORD JIJ GASTVROUW OF GASTHEER?

Amsterdamse School Museum Het Schip en Bezoekerscentrum De Dageraad krijgen meer dan 53.000 bezoekers uit binnen- en
buitenland. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die deze bezoekers op professionele en enthousiaste wijze ontvangen.

 

De vrijwilligers zijn of gastheer en gastvrouw in de vaste tentoonstelling bij Museum Het Schip of ontvangen de bezoekers in Bezoekerscentrum de Dageraad. Het werk bestaat vooral uit het vriendelijk ontvangen van de bezoekers, uitleg geven over de tentoonstellingen en eventueel het verkopen van producten uit de museumwinkel en serveren van koffie, thee en frisdranken. Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit licht administratief werk op de computer en kassabeheer.

Ben je dienstverlenend ingesteld, enthousiast en representatief en ben je geïnteresseerd in kunst en architectuur, dan is de functie van gastvrouw en gastheer voor minimaal driedagen per maand (11.00 tot 17.00 uur) wellicht iets voor jou!

 

Bij Bezoekerscentrum De Dageraad kun je werken van donderdag t/m zondag. Museum Het Schip is zes dagen per week geopend. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste en verder verwachten wij dat je zelfstandig kunt functioneren en verantwoordelijkheid kunt dragen. Je werkt samen met jonge gidsen die de rondleidingen en excursies verzorgen.

Wat kunt je van ons verwachten?
Tijdens de inwerkperiode: begeleiding bij de beheertaken, informatie over ons excursiepakket en informatie over de architectuur van De Amsterdamse School en sociale woningbouw.

Informatie over de vaste en wisselende tentoonstellingen.

Een onkostenvergoeding van € 10,00 per dag

Een uitnodiging voor al onze speciale activiteiten.

Twee maal per jaar een teambijeenkomst.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Alphonsine Raedecker, telefoonnummer 06-37351207 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.