Individuele museumbezoekers

Tijdens de openingstijden van Bezoekerscentrum De Dageraad (dot/m zo van 11.00-17.00u) kunt u onder leiding van een deskundige gids met de boeiende architectuurwandeling mee. Start rondleiding (45 minuten): 12.00 uur, 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur. De rondleiding neemt u mee langs het spraakmakende Dageraad complex, met aandacht voor de architecten en kunstenaars, de vormentaal van de Amsterdamse School, en de bijzondere geschiedenis van Woningbouwvereniging De Dageraad.

 

De kosten voor de rondleiding bedragen €7,50 (voor CJP/studenten €5,00). Wij vragen u zich aan te melden met uw voorkeurstijd bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Er zijn ook uitgebreide themarondleidingen mogelijk die dieper op de onderwerpen in gaan. Deze rondleidingen zijn  regelmatig voor de individuele bezoeker boekbaar, zie:

Uitgebreide themarondleidingen:

Van Samenwerking tot Coöperatie
Architecten van Zuid
De Baarsjes
Piet Kramer
Kunstwerken in het Berlage Lyceum
De diamanten van Zuid  

 

Groepen vanaf 10 personen
Voor groepen zijn er drie mogelijkheden:

1. Deelname aan de reguliere rondleiding: Groepen vanaf 10 personen vragen wij om van tevoren te reserveren. De kosten voor de rondleiding bedragen €7,50 (voor CJP/studenten €5,00). De kosten voor de film bedragen €2,50. De kosten voor de film komen te vervallen bij aankoop van een rondleiding.
2. Besloten reguliere rondleiding: Het is voor groepen van minimaal 10 personen ook een optie om besloten rondleidingen van 45 minuten te reserveren, dan krijgt uw groep een eigen gids. Dit kan gedurende de dag of buiten de openingstijden. Omdat u dan niet met de reguliere rondleiding meegaat in de open groep, betaalt u €2,50 toeslag per persoon bovenop de prijs van de reguliere rondleiding. Een dergelijke rondleiding kan ook in het Engels worden georganiseerd.
3. Uitgebreide themarondleiding: Het is voor groepen mogelijk om een van de bovenstaande themarondleidingen die dieper op de onderwerpen in gaan te reserveren op een datum/tijdstip naar keuze. Deze themarondleidingen zijn uitgebreider en gaan dieper op thema's in.

Reserveren: U kunt voor één van de bovenstaande opties reserveren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de gewenste rondleiding, het aantal deelnemers en datum en tijdstip. Wij laten u zo snel mogelijk weten of dit mogelijk is.

Let op: Als u voor een rondleiding gereserveerd heeft, kunt u tot maximaal drie werkdagen voor de datum waarvoor gereserveerd is een mindering in het aantal personen doorgeven, dit mag maximaal 10% zijn. Voor de besloten rondleiding en de uitgebreide rondleiding blijft qua prijs een minimum van 10 personen gelden. Graag per email melden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Groepsarrangement De Dageraad
Groepen van minimaal 10 personen kunnen een rondleidingsarrangement op een tijdstip naar keuze aanvragen. Museumkaarten gelden niet voor De Dageraad.

 

Aanbieding: Speciaal koffie/thee met gebak arrangement
U wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee en een gebakje (tijdstip in overleg). Hierna volgt de reguliere rondleiding die u meeneemt langs het spraakmakende Dageraad complex en wordt aangevuld door de film Wonen in Schoonheid die 20 minuten duurt. De kosten voor dit arrangement bedragen €20,00. U kunt reserveren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het aantal deelnemers, datum en tijdstip. Wij laten u zo snel mogelijk weten of dit mogelijk is.

 

 

 Dageraadzon