Rondleidingen bij Museum Het Schip, individueel of met een groep.

Rondleidingen bij Bezoekerscentrum de Dageraad, individueel of met een groep.

Voor individuele deelnemers. Iedere zaterdag is een speciale lange rondleiding langs de schatten van de volkshuisvesting. Rondleiding van 1,5 uur door de Spaarndammerbuurt .

Op 5 mei organiseert Museum Het Schip een extra themarondleiding: Spaarndammerbuurt tussen oorlog, verzet en vrede onder leiding van Ton Heijdra van 11-13uur. De wandeling wordt afgesloten met een  Vrijheidsmaaltijd. 

Themarondleiding voor individuele bezoekers langs de bouwkunstwerken van Michel de Klerk op het Spaarndammerplantsoen. Data: 26 (2e kerstdag) en 28 december, 4 januari 2017 en op aanvraag

Elke tweede woensdag van de maand organiseren we speciaal voor kinderen een rondleiding met speurtocht en tekenworkshop.

Alle architectuurstlijlen van Nederland in één wandeling. Waar komt u hoogtepunten van alle achitectuurstijlen van Nederland tegen? Alleen in deze wandeling langs de diamanten van Zuid. Inclusief bezoek aan het Cinétol gebouw met een tijdelijke expositie over haar markante gebruikers van de afgelopen 90 jaar.

Een boeiende tocht onder leiding van een deskundige gids, van het Roelof Hartplein naar het Dageraadcomplex.

 

 

Architecten van de Amsterdamse School verzameld in één wandeling.

Inspiratie voor de Amsterdamse School.

Het Berlage Lyceum is een Amsterdamse Schoolgebouw met een bijzondere architectuur en een rijke geschiedenis. Onder begeleiding van een gids bieden wij de kans om een kijkje in de school te nemen en de prachtige kunstwerken binnen en buiten te bezichtigen.